Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/load.php on line 651 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-includes/theme.php on line 2241 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2146 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Over Sqocon | Sqocon Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 2448 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 2448

Over Sqocon

Wie is Sqocon?

SQOCON is een jong bedrijf waar de mens als belangrijkste resource centraal staat. Door opgedane ervaring in diverse sectoren zijn we overtuigd dat werk- en bedrijfsprocessen een praktische benadering moeten kennen en de gebruikers moeten dienen. Onze visie is dan ook om te kijken vanuit de eindgebruiker als klant zodat uw processen niet alleen een papieren tijger vormen.

Als mens en processen op de juiste manier worden verbonden zal dat resulteren in een verhoogde veiligheid, kwaliteit en efficiency voor elk bedrijf.

U kunt bij SQOCON terecht voor:
advies, consultancy, ondersteuning en (interim) management op het gebied van veiligheid, kwaliteit en operationele organisatie.

SQOCON richt zich op diverse sectoren waaronder energie (olie, gas, geothermie), industrie en zeevaart.

De man achter Sqocon

Vincent is na het voltooien van zijn opleiding Maritiem Officier aan de Hogere Zeevaartschool op Terschelling zijn carrière begonnen als Scheepswerktuigkundige aan boord van product/chemicaliën tankers. Na een aantal jaren in diverse rangen wereldwijd te hebben gevaren op zowel diverse soorten schepen is hij in 2006 overgestapt naar een wal functie.

Als Quality, Safety and Security Manager heeft hij zich gericht op het ontwikkelen, onderhoud en beheer van managementsystemen. Naast het uitvoeren van audits stond hierbij ook het coachen van scheepsbemanningen in het gebruik van deze managementsystemen centraal.

In 2011 verruilde hij de zeevaart voor de aardgaswinning en startte als HSE coördinator binnen een onshore mijnbouwonderneming en werd in 2012 verantwoordelijk voor de HSE afdeling.

Als lid van het management team is Vincent in 2014 actief betrokken geweest bij een operationele reorganisatie waarbij asset teams werden gecreëerd. Door deze reorganisatie ontstond een nieuwe kans om verder te bouwen aan een integrale benadering van HSE en operations. Als Area Supervisor heeft hij operationeel leiding gegeven aan een operationeel en onderhoudsteam welke verantwoordelijk waren voor de veilige winning en behandeling van aardgas.

Met deze achtergronden en bewezen aanpak wil Vincent bedrijven assisteren om ook tot verandering over te gaan en zo het resultaat te vergroten.

Pragmatisch

Door unieke opgedane ervaring en werkend vanuit de eindgebruiker als klant

Modulaire diensten

Door volledige integrale benadering van veiligheids-, kwaliteits- en operationele processen

Efficiënt

Geleverde diensten en producten stimuleren zelfredzaamheid van de klant

Referentie uitgelicht

Het ontwikkelen en de implementatie van een ISO-managementsysteem

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /www/wp-includes/formatting.php on line 4387